småkraft
Illustrasjonsfoto: Øyvind Lie

I de oppdaterte tallene direktoratet sendte til energiministeren i går, bommet de igjen med minst 20 MW. Kun ca. 65 MW er nedskalert.

  • Øyvind Zambrano Lie

Utvidet med kommentar fra NVE. Som Energiteknikk tidligere har omtalt, hevdet energiminister Terje Aasland (Ap) i et brev til Stortinget at 15 kraftverk som hadde fått konsesjon på over 10 megavoltampere (MVA), var nedskalert til under grensen for grunnrenteskatt og at dette hadde gitt en samlet nedskalering på 132 MW....
Artikkelen er 551 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.