mast linje
Illustrasjonsfoto: Nettpartner

Men det er ifølge direktoratet for tidlig å si hvilken rolle REN eventuelt skal spille i vurderingen av hvem som skal defineres som samfunnskritisk personell.

  • Øyvind Zambrano Lie

Som Energiteknikk nylig skrev, har REN tatt til orde for at leverandører og entreprenører i kraftsektoren bør defineres som samfunnskritisk personell, på linje med ansatte i samferdselssektoren. REN har foreslått at organisasjonen selv lager oversikten og setter den i system på vegne av bransjen. Videresender til NVE I et brev...
Artikkelen er 259 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.