storm
Senioringeniør innen cybersikkerhet i NVE, Jon-Martin Storm, snakket på Smartgridkonferansen på Gardermoen denne uken. Foto: Øyvind Zambrano Lie

Vil finne ut om arbeidet i sikkerhetsavdelingene flyter over til de som utvikler nye løsninger.

  • Øyvind Zambrano Lie

– Noe av det vi i NVE kommer til å ta tak i fra neste år – kanskje ikke revisjoner neste år, men året etter der – er å se på den biten av selskapene som vi vanligvis ikke har snakket med. De som driver med innovasjonsarbeidet og utviklingen, og...
Artikkelen er 264 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.