tveit
Daglig leder Knut Olav Tveit i Småkraftforeninga. Foto: Øyvind Zambrano Lie

Det er betydelig økt interesse for å bygge småkraftverk, men Småkraftforeninga frykter at mange av prosjektene ikke vil bli realisert fordi NVE ikke tar unna søknadene.

  • Stein Arne Bakken

I dette intervjuet med Energiteknikk går daglig leder Knut Olav Tveit i Småkraftforteningen hardt ut mot energimyndighetene. – Det store problemet er at det i praksis er blitt stopp i saksbehandlingen. Særlig gjelder dette behandling av nye konsesjonssøknader, men også søknader om godkjenning og endringer i detaljplaner for anlegg under...
Artikkelen er 985 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.