verdal trafostasjon
Arbeidstilsynet var ikke fornøyd med hva de fant på tilsyn hos Statnett i Verdal transformatorstasjon (bildet) i Trøndelag. Foto: Espen Leirset

Ga ikke opplæring om trygge arbeidsmetoder.

  • Øyvind Zambrano Lie

Etter et tilsyn med Statnett Verdal fant Arbeidstilsynet hele 7 brudd på arbeidsmiljøloven, går det fram i et vedtak datert 30. august, som Energiteknikk har sett. Ett av bruddene handler om at arbeidsgiver plikter å sørge for at arbeidstakere som utfører ergonomisk belastende arbeid som tungt eller ensformig arbeid, får...
Artikkelen er 972 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.