tegneby
Tegneby transformatorstasjonen i Vestby kommune nord for Moss falt ut og skapte et stort strømbrudd 12. november.

Skyld og ansvar er ikke det samme, heller ikke i kraftsektoren, slår RME fast. Elvia klager til Energiklagemenda.

  • Øyvind Zambrano Lie

12. november 2020 mistet 73.300 kunder strømmen på grunn av en på grunn av en feil i Tegneby transformatorstasjon nord for Moss. Både Statnett og Elvia er enige om at Statnett forårsaket strømbruddet. RME og Statnett mener imidlertid at Elvia skal være ansvarlig konsesjonær for strømbruddet, og bære tapet på...
Artikkelen er 600 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.