mast
Illustrasjonsfoto: NVE

Takknemlige for at Fornybar Norge nå ønsker å inkludere hele bransjen.

  • Øyvind Zambrano Lie

Sweco blir medlem av Fornybar Norge, skriver selskapet i en i en pressemelding. – Medlemskapet kjennes helt rett ut for Sweco, som har levert tjenester til den norske energisektoren i over 100 år. Vi er takknemlige for at Fornybar Norge nå ønsker å inkludere hele bransjen, også rådgiversiden, utover de...
Artikkelen er 155 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.