paulsen
Divisjonssjef i Linja Per Jarle Paulsen la lite imiellom i sin kritikk av deler av leverandørbrasjen leverandørbransjen på Smartgridkonferansen i går. Foto: Øyvind Zambrano Lie

Linja truer med å kaste ut leverandør som ikke leverer data som kan brukes i større arbeidsprosesser.

  • Øyvind Zambrano Lie

På Startgridkonferansen på Gardermoen i går kom divisjonssjef i Linja Per Jarle Paulsen med kraftig kritikk av deler av leverandørbransjen. – Når man blir tatt som gissel i et fagsystem, er det vanskelig å digitalisere arbeidsprosessen. Det er en barriere vi kjenner på kroppen hver dag, sa Paulsen. Han viste...
Artikkelen er 654 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.