windcatcher
Wind Catching Systems vil bygge strukturer med 126 vindmøller på 1 MW hver utenfor Nyhamna i Møre og Romsdal. Illustrasjon: Wind Catching Systems AS

«Viktig for oss å få en snarlig indikasjon på mulighetsrommet for arealåpning».

  • Øyvind Zambrano Lie

[abform_energi]
Som Energiteknikk tidligere har omtalt, har Wind Catching Systems og selskapet Ny Energi (eid av Harald Dirdal) søkt om å bygge opptil 1002 megawatt havvind utenfor Nyhamna i Aukra kommune i Møre og Romsdal. Dette har de gjort utenom de ordinære tildelingsrundene for havvind. I første omgang var planen å...
Artikkelen er 489 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.