nsl
Fra leggingen av North Sea Link (NSL) mellom Norge og England. Foto: Statnett

Statnett tjente 136,6 millioner euro på flaskehalser i september.

  • Øyvind Zambrano Lie

Det er en økning fra 112,0 millioner euro i august, går det fram av en oversikt Statnett har laget. Drøyt halvparten av inntektene, 72,4 millioner euro, tok Statnett inn på interne flaskehalser mellom prisområdene i Norge. 52,7 millioner euro av dette kom mellom prisområdene NO1 og NO2, mens 21,7 millioner...
Artikkelen er 181 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.