dalekovod
Tvrtko Zlopaša i Dalekovod sammen med Kroatias ambassadør Siniša Grgić. Foto: Svenska kraftnät

Dalekovod er et godt eksempel for andre, mener Svenska kraftnät.

  • Øyvind Zambrano Lie

Det kroatiske selskapet Dalekovod har vunnet Svenska kraftnäts første arbeidsmiljøpris. Prisen skal gå til noen som er et godt eksempel for andre på hvordan man arbeider  med arbeidsmiljøsaker. Utmerkelsen gikk til Dalekovods arbeidsledelse i Svenska kraftnäts prosjekt Grundfors. I juryens begrunnelse heter det: «Ved behov har veilederne mot til å...
Artikkelen er 167 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.