elling dybdal
Konsernsjef i Tussa, Elling Dybdal. Foto: Tussa

Etter over 30 år som konsernsjef i Tussa har Elling Dybdal (68) gitt styret i Tussa Kraft melding om at han ønskjer å gå av med pensjon.

  • Øyvind Zambrano Lie

Styret startar no rekruttering etter ny konsernsjef i Tussa. Dybdal starta som konsernsjef i Tussa i 1993. I denne perioden har konsernet utvikla seg frå 45 til 250 medarbeidarar. Forretningsområda har òg utvikla seg, frå kraftproduksjon og nettverksemd, til telekom og fiber, IT og installasjon. I tillegg har Tussa strategiske...
Artikkelen er 203 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.