slissboring
Comrod leverte komposittmaster og boret selv slissene i fjellet med patentert spesialutstyr. Foto: Comrod

On Linje måtte bygge vei i en fei når de skulle bygge ny ledning for Linja på Gurskøy.

  • Atle Abelsen

I oktober får innbyggere og næringsliv på Gurskøy i Herøy og Sande kommuner i Møre og Romsdal endelig tilfredsstillende forsyningssikkerhet når nettselskapet Linja AS setter i drift en ny 132 kV ledning fra Djupvik til Sandvikskaret. Det vil si, ledningen skal inntil videre driftes på 66 kV, men utstyret er...
Artikkelen er 929 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.