nysæther
Administrerende direktør Anne Sagstuen Nysæther. Foto: Øyvind Zambrano Lie

– Det er en alvorlig situasjon for våre kunder, sier administrerende direktør Anne Sagstuen Nysæther i Elvia.

  • Øyvind Zambrano Lie

I et brev fra Statnett til Elvia denne uken opplyser Statnett at det er fullt i transmisjonsnettet i Oslo, Akershus og Østfold for forbrukskunder med større effektbehov, skriver Elvia i en pressemelding. Statnett estimerer ifølge Elvia at de vil ha tilgjengelig kapasitet i nettet i 2030-35. Elvia gir nå derfor...
Artikkelen er 485 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.