blastr
Hans Fredrik Wittusen, administrerende direktør i Blastr Green Steel. Foto: Blastr

Men Blastrs pelletsfabrikk kan også havne i England.

  • Øyvind Zambrano Lie

Blastr Green Steel har signert en intensjonsavtale med Sogn og Fjordane Energi (SFE) for langsiktig leveranse av kraft til en pelletsfabrikk som Blastr muligens skal bygge på Lutelandet på kysten av Sunnfjord, som vurderes som plassering for forsyning av råmaterialer til selskapets produksjonsanlegg for «grønt» stål med det som skal...
Artikkelen er 208 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.