lommebok
Foto: Øyvind Zambrano Lie

Dette sparket kunne Kjetil Lund ha spart seg, svarer Samfunnsbedriftene Energi.

  • Øyvind Zambrano Lie

Samfunnsbedriftene Energi er kritisk til uttalelser vassdrags- og energidirektør Kjetil Lund kom med om nettselskapene på Norges energidager på Formebu torsdag. Kritikken gjaldt spørsmålet om hvorvidt reguleringen av nettselskapet «straffer» selskapene for å gjøre nødvendige investeringer, og om reguleringen bør endres for å gjøre investeringer mer lønnsomme. – Om det...
Artikkelen er 294 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.