aasland
Energiminister Terje Aasland holdt innlegg på Norges energidager på Fornebu fredag. Foto: Øyvind Zambrano Lie

Men straffen er ikke avskrekkende: – Vi har ikke noen bøter å dele ut nå, sier energiministeren.             

  • Øyvind Zambrano Lie

I sin tale på Norges energidager fredag kommenterte energiminister Terje Aasland kritikken fra nettbransjen som mener de straffes økonomisk gjennom inntektsrammen ved å bygge nett tidlig. – Jeg sier til nettselskapene, det er lov å planlegge nett i tide. Det er lov til og med å planlegge en nettkonsesjon og...
Artikkelen er 628 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.