vestre korridor
Bildet er tatt tidligere, fra byggingen av Vestre korridor. Foto: Statnett

Multiconsult med underleverandører er innstilt som leverandør til Statnett SF for to rammeavtaler om videreutvikling av kraftnettet i Norge.

  • Øyvind Zambrano Lie

Rammeavtalene omfatter prosjekteringstjenester for transformatorstasjoner, kraftkabler og linjer, samt byggherrerådgivning, skriver Multiconsult i en pressemelding. Varigheten på de to rammeavtalene er fire år fra kontraktsinngåelse, med mulige forlengelse på inntil fire år. Samlet verdi over fire år er ifølge Multiconsult beregnet til over 1 milliard norske kroner. Begge avtalene har...
Artikkelen er 135 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.