Anders Hauglie-Hanssen
Anders Hauglie-Hanssen er ny administrerende direktør i Nettpartner. Foto: Privat

Styret i Nettpartner har tilsatt Anders Hauglie-Hanssen som administrerende direktør i Nettpartner.

  • Øyvind Zambrano Lie

Hauglie-Hanssen erstatter Vibeke Strømme, som fratrer som administrerende direktør i selskapet. Hauglie-Hanssen har tidligere vært administrerende direktør i Eltel Sønnico og senere Eltel Networks. Strømme har igangsatt en viktig og nødvendig omstillingsprosess i selskapet, og «dette arbeidet videreføres nå under Hauglie-Hanssens ledelse», skriver selskapet i en pressemelding. – Det er...
Artikkelen er 208 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.