Vestas hinderlys
Illustrasjonsfoto: Vestas

Et forslag fra Luftfartstilsynet kan føre til flere saker om omgjøring av vindkraftkonsesjoner, ifølge NVE.

  • Øyvind Zambrano Lie

Luftfartstilsynet har hatt et forslag til endring av forskriften om rapportering, registering og merking av luftfartshinder ute på høring. I tilsynets forslag heter det at «for krav til lysmerking av punktobjekter på mellomliggende nivå, er det presisert at dette kravet også skal gjelde for vindturbiner». Det betyr at vindturbiner i...
Artikkelen er 440 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.