Vestas hinderlys
Illustrasjonsfoto: Vestas

Venter på at Luftfartstilsynet skal vedta nye krav til merking.

  • Øyvind Zambrano Lie

NVE har godkjent Gismarvik Vindkraft AS sin søknad om utsatt frist for implementering av behovsstyrt hinderlys for Gismarvik vindkraftverk i Tysvær kommune på Haugalandet. Olje- og energidepartementet gjorde for to år siden om NVEs avslag, og innvilget 24 måneders fritak fra kravet om behovsstyrt hinderlys på vindturbinene. Fritaket ble gitt...
Artikkelen er 203 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.