øfsthus
Ingeborg Øfsthus, ny teknologidirektør i Statnett. Foto: Telenor

Ingeborg Øfsthus blir konserndirektør for teknologi og transformasjon i Statnett.

  • Øyvind Zambrano Lie

Det nye forretningsområdet for teknologi og transformasjon i Statnett vil tre i kraft 1. januar, og Øfsthus vil gå inn i stillingen som konserndirektør 1. februar, skriver Statnett i en pressemelding. Øfsthus kommer fra stillingen som teknologidirektør for Telenor Norden, og har blant annet jobbet som teknologidirektør i Telenors datterselskaper...
Artikkelen er 250 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.