mast linje suleskardveien
Foto: Øyvind Zambrano Lie

Regjeringen foreslår å forlenge ordningen med omfordeling av deler av Statnetts flaskehalsinntekter for å redusere nettleien i områder med høye kraftpriser.

  • Øyvind Zambrano Lie

OED sender i dag på høring et forslag om å forlenge den midlertidige forskriften om bruk av flaskehalsinntekter. En forlengelse vil bety at ordningen også skal gjelde i hele 2024, skriver Olje- og energidepartementet (OED) i en pressemelding. Den midlertidige forskriften kom på plass i oktober 2022, for å redusere...
Artikkelen er 462 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.