havvind
Illustrasjonsfoto: ABB

Ber OED sette av nok ressurser til havvind-innsyn. «Dette er meget svakt og oppsiktsvekkende. Det er åpenbart at det i disse sakene vil kunne være stor allmenn interesse».

  • Øyvind Zambrano Lie

Norsk Presseforbun, Norsk Journalistlag og Norsk Redaktørforening er ikke nådige med Olje- og energidepartementets forslag om å hemmeligholde havvind-søknader. Departementet foreslår som kjent et unntak fra innsyn i konkurranse om prekvalifisering og tildelinger av prosjektområder for vindkraft til havs, ved å endre offentlegforskrifta, slik Energiteknikk har omtalt. «Det er et...
Artikkelen er 801 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.