langset
RME-sjef Tore Langset på Norges energidager på Fornebu fredag. Foto: Øyvind Zambrano Lie

Ser på å innføre Kostnad ved ikke levert tilknytning etter samme modell som KILE-ordningen, for å få nettkøen inn i inntektsreguleringen.

  • Øyvind Zambrano Lie

Nettselskapene mener insentivene for å bygge nett i tide er for dårlige. RME-sjef Tore Langset satte imidlertid skapet grundig på plass under Arendalsuka, og advarte mot at bransjens forslag kunne føre til overinvestering og høyre nettleie. På Norges energidager fredag, hadde han ikke endret mening. – Når nettselskapene etterlyser insentiver...
Artikkelen er 419 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.