rauboti
SFE-sjef Johannes Rauboti går av med pensjon. Foto: SFE

Johannes Rauboti går av med pensjon neste år.

  • Øyvind Zambrano Lie

Etter åtte år som konsernsjef i Sogn og Fjordane Energi (SFE), har Johannes Rauboti gitt styret beskjed om at han ønsker å gå av med pensjon i mai neste år. Styret setter nå i gang prosessen med å finne hans etterfølger. Rauboti, som opprinnelig er fra Fjærland, kom til SFE...
Artikkelen er 343 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.