linje nordvestlandet
Illustrasjonsfoto: Øyvind Zambrano Lie

Risiko for å gå tom for energi om ikke forbruksveksten følges opp av økt produksjon, advarer Statnett.

  • Øyvind Zambrano Lie

I en epost til Statnett skriver Olje- og energidepartementet at områdeplanene for Midt og for Sogn og Sunnmøre legger til grunn at reservert kapasitet til stort forbruk og økning i vanlig forbruk fram mot 2032 vil innebære økt effektforbruk på rundt 1500 MW. Mesteparten av dette er i NO3 (Midt-Norge)....
Artikkelen er 299 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.