vestavind d
Avstanden fra Vestavind D til Bergen er relativt kort. Kart: NVE

Statnett tror kanskje havvinden bør ligge enda nærmere Bergen enn «Trollvind-området».

  • Øyvind Zambrano Lie

I november skal Statnett gi ut en temarapport om utvikling av nett til havs, som en del av sin systemutviklingsplan. På et webinar onsdag ga seniorrådgiver Amund Ljønes noen smakebiter fra vurderinger i rapporten som er gjort rundt de tre nye områdene som er aktuelle for 2025-utlysningen, nemlig områdene Sørvest...
Artikkelen er 802 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.