haga
Administrerende direktør Åslaug Haga i Fornybar Norge. Foto: Øyvind Zambrnao Lie

Vi bør heller snakke om å ha «litt av mye», mener Fornybar Norges leder Åslaug Haga.

  • Øyvind Zambrano Lie

– Vi må snakke om at fornybar energi ikke er et mål i seg selv, sa Haga på Fornybar Norges og Arntzen de Besches vindkraftkonferanse i Oslo tirsdag. – Jeg tror nok det er en del folk som er blitt litt skremt av energikommisjonens overskrift «Mer av alt raskere». Noen...
Artikkelen er 207 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.