terje aasland
Energiminister Terje Aasland. Foto: Øyvind Zambrano Lie

Men energiministeren utelukker det ikke for å komme à jour med nettutbyggingen.

  • Øyvind Zambrano Lie

Energiteknikk omtalte nylig et brev til Olje- og energidepartementet der bransjeorganisasjonen Norsk Industri uttrykte bekymring for høye nettariffer og der de foreslo å dekke høye nettapskostnader over statsbudsjettet og redusere NVE-renta. Energiminister Terje Aasland (Ap) svarer slik på spørsmål fra Energiteknikk om det er aktuelt for regjeringen å dekke tapskostnadene for...
Artikkelen er 355 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.