solkraft
Solcellepaneler på taket på Agder Energi sitt hovedkontor på Kjøita i Kristiansand - Kraftsenteret. Foto: Kjell Inge Søreide

Ved utgangen av 3. kvartal hadde myndighetene 1404 GWh konsesjonspliktig solkraft til behandling, en økning fra 857 GWh tre måneder tidligere.

  • Øyvind Zambrano Lie

30 konsesjonspliktige solkraftsaker hadde myndighetene til behandling ved utgangen av 3. kvartal i år, ifølge en oversikt fra Norges vassdrags- og energidirektorat (NVE). Disse var beregnet å få en installert effekt på 1256 MW og en årsproduksjon på 1404 GWh. Tre måneder tidligere, ved utgangen av 2. kvartal, var det...
Artikkelen er 203 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.