NordLink
Bildet ble tatt under inntrekk av Nordlink-kabelen ved kysten av Tyskland. Foto: Statnett

Kapasiteten på Nordlink ble mer enn halvert, Statnett informerte markedet over fem timer senere.

  • Øyvind Zambrano Lie

I et brev Energiteknikk har fått innsyn i, skriver Reguleringsmyndigheten for energi (RME) i NVE at de ønsker å undersøke hvilken praksis Statnett har når foretaket publiserer informasjon i form av markedsmeldinger. «RME har sett at Statnett ved flere anledninger publiserte informasjon om overføringskapasitet senere enn «uten ugrunnet opphold» som...
Artikkelen er 279 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.