Christer Kjønås Astor (t.v) og Jarle Berge med det nye produktet som Next Kinetic har utviklet. Foto: Stein Arne Bakken

Høyanger-firmaet Next Kinetics har videreutviklet sin produktserie for fjerning av snø fra høyspentlinjer til også å omfatte linjer med piggisolatorer.

  • Stein Arne Bakken

Det nye produktet ble lansert under Nettverksuken, der markedssjef Christer K. Astor deltok på stand sammen med Jarle Berge. Den tidligere energimontøren står bak ideen til den mekaniske snøfjerneren. De forteller at den nye enheten, SRU P, fungerer på samme måte som produktet Energiteknikk omtalte for ett år siden, med...
Artikkelen er 255 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.