myhr
Stig Myhr (t.v.) og Kenneth Bratberg fra Produktpartner viser her frem den spesielle trinsen som firmaet har utviklet for strekking av liner i opptrekkspunkt. Foto. Stein Arne Bakken

En spesiell trinse under traversen gjør at piloten i helikopteret kan styre lina på plass uten at montører trenger å være til stede oppe i masten. 

  • Stein Arne Bakken

Det nyetablerte Steinkjer-firmaet ProduktPartner AS var til stede under REN Nettverksuken på Hellerudsletta for å vise frem trinsen de har utviklet for strekking av liner i opptrekkspunkt. På standen treffer Energiteknikk Stig Myhr og Kenneth Bratberg, henholdsvis styremedlem og daglig leder i ProduktPartner, som har LinjePartner og Roel Produkter AS...
Artikkelen er 374 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.