Områdedirektør Philippe Guerin i energientreprenøren Omexom peker på lave investeringer hos sine kunder som årsaken til at de kanskje må nedbemanne over nyttår. Foto: Omexom

Den største energientreprenøren i Norge begynner for alvor å merke at det er færre oppdrag å konkurrere om.

  • Atle Abelsen

Energientreprenøren Omexom Norge har begynt å tilpasse staben på om lag 400 montører og øvrige fagfolk innenfor høyspent-segmentet. Nå frykter selskapet at de må begynne å permittere folk på nyåret. Ifølge områdedirektør Philippe Guerin er det både en vanskelig markedssituasjon og en naturlig lav vinteraktivitet som er årsaken. – Vi...
Artikkelen er 350 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.