feildeteksjon
Jan Remi Nilsen (t.h.) i EB Elektro med sensoren som ble presentert under Nettverksuken, her sammen med Eero Paavilainen fra Safegrid, som de har inngått samarbeidsavtale med. Foto: Stein Arne Bakken

Samarbeidet med Safegrid om et nytt system for feildeteksjon i nettet ble fremhevet da EB Elektro presenterte seg på messen under Nettverksuken.

  • Stein Arne Bakken

EB Elektro står for markedsføring og salg av sensoren, som plasseres på master ute i nettet, mens Safegrid skal ha den direkte oppfølgingen av kunden når det gjelder softwaren det finske firmaet har utviklet. Hvert tredje nettselskap i Finland bruker i dag dette systemet, SafeGrid Intelligent Grid System, for å...
Artikkelen er 395 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.