h-mast
Håvard R. Stenkløv foran den spesielle traversen som El-tjeneste har utviklet, og som ble vist frem for første gang under Nettverksuken. Foto: Stein Arne Bakken

El-tjeneste har nylig utviklet en spesiell travers som gjør det mulig å benytte eksisterende E-mast for hengisolatorer. 

  • Stein Arne Bakken

Nyheten ble presentert på firmaets stand under Nettverksuken, og vakte stor oppmerksomhet, ifølge salgssjef energi/bane, Håvard R. Stenkløv. Han forteller at bakgrunnen for at El-tjeneste har laget den spesielle traversen, er at myndighetene ikke ønsker at piggisolatorer benyttes ved bygging eller rehabilitering av nett. Dette er et vilkår i nyere...
Artikkelen er 339 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.