aasland
Energiminister Terje Aasland (Ap) sier han forutsetter at det lages gode analyser av nettdrift i kritiske situasjoner. Foto: Øyvind Zambrano Lie

– Vi må kunne å kjøre nettet i reservemodus, sier energiminister Terje Aasland.

  • Øyvind Zambrano Lie

På Kraftberedskapskonferansen denne uken sa konsernsjef i NTE og medlem i Totalberedskapskommisjonen, Christian Stav, at det er viktig å kunne drifte nettet manuelt, men at generasjonen som kan det, er i ferd med å gå av med pensjon. Energiteknikk har spurt energiminister Terje Aasland (Ap) om hva han synes om...
Artikkelen er 453 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.