linea stolpe knekt
Arkivfoto: Kenneth Myrnes/Linea

Kunder kan ikke forvente feilretting før det blir dagslys og værforholdene tillater trygg utplassering av mannskap, skriver Linea.

  • Øyvind Zambrano Lie

Etter mandagens utfordrende værforhold, som medførte betydelige problemer i Lineas linjenett, har selskapet vært i full beredskap i forkant av det kommende ekstremværet Ingunn som forventes å treffe Helgeland i løpet av kvelden og natten. «Vi har mobilisert vårt mannskap og utstyr for å maksimere beredskapen og håndtere de kommende...
Artikkelen er 270 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.