sol sau
Arkivfoto: Energeia

Norges Bondelag advarer mot tap av matjord til solkraftproduksjon..

  • Mona Kvåle

Dette kommer fram i høringssvar fra Norges Bondelag til forslag til endringer i energiloven og plan- og bygningsloven knyttet til solkraftanlegg på land. «Norge er et av de land i verden som har lavest andel dyrkamark per innbygger, og evnen til å opprettholde matproduksjon i jordbruket er avhengig av at...
Artikkelen er 325 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.