droner
Tensio bruker droner til så mangt, blant annet for å kartlegge skog langs linjer. Her blir et trefall oppdaget. Foto: Tensio

Nettselskapet Tensio har befart 120 mil linjer med droner etter stormen Ingunn.  

  • Mona Kvåle

– Vi sendte opp droner med en gang været tillot det. I tillegg har vi brukt helikopter, som gir oss raskere oversikt over større områder, forteller ansvarlig for droneavdelingen i Tensio, Per Gunnar Feragen. Skadene var mange og varierte. Noen trær hadde falt ned, men langt fra så mange som da...
Artikkelen er 302 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.