nepal
NTNU-professor Ole Gunnar Dahlhaug, midt blant studenter og samtlige ansatte på Turbin Testing Laboratory ved Khatmandu University. Foto: Privat

På flere områder innenfor vannkraftforskning er Kathmandu University i Nepal i toppen internasjonalt. Dette takket være et tett samarbeid med miljøet på Vannkraftlaboratoriet ved NTNU over mange år.

  • Stein Arne Bakken

Professor Ole Gunnar Dahlhaug har stått sentralt i dette arbeidet. Høsten 2003 reiste han med familien til Kathmandu til ett års opphold for bygge opp utdanning av vannkraftingeniører på universitet. I fjor høst kom han hjem etter å ha vært der nok et år, denne gangen for å sette i...
Artikkelen er 1161 ord lang.

For å lese artikler med plusstegn og få fri tilgang til alt stoffet på energiteknikk.net, må du være abonnent.

Ved å klikke på ”Kjøp abonnement”, ser du hva de ulike abonnementene koster. Du kan også velge å prøve ut tjenesten i en måned for å bli bedre kjent med fagbladet og nettavisen ved å klikke på ”Gratis prøveabonnement”. Ved å bestille abonnement, får du umiddelbar tilgang til alle sakene i nettavisen.