Vi mener det er realistisk å nå mer enn 300 på årets Eliade-arrangement, forteller Eliade-sjef Svein Hjelmås. (Foto: Eliaden)

Med dette tempoet kan det bli mer enn 300 utstillere når årets Eliade åpner på Norges Varemesse på Lillestrøm 31. mai. Mens E- og D-hallen er full er det fortsatt ledig plass i C-hallen, sier Eliade-sjef Svein Hjelmås.

Kilde: Elmagasinet

Mer trykk på energiområdet
Energiområdet i E-hallen er godt etablert med drøyt 30 utstillere. Med Siemens, Infratek og Otera på plass blir det mye mer trykk på dette området i år enn i 2014. Dessuten skal Energi Norge gjennomføre ”Elmåledagene”. Opplegget i energihallen blir toppet med en rekke miniseminarer og andre arrangementer fra en åpen scene i energihallen.

Radioreklame for første gang
– Også i C- og D-hallen rigger vi til åpne scener. Her blir det en rekke aktiviteter, blant annet miniseminarer, åpningsseminar og humorshow med Atle Antonsen og Pernille Sørensen. Arbeidet med åpningsseminaret er også i gang.
Hjelmås forteller at Eliade-prosjektet nå går inn i en ny fase.
– Frem til åpningen i slutten av mai blir markedsføringen mot de besøkende prioritert. Vi håper på 20 000 besøkende. For å få til det kjører vi blant annet radioreklame på P4.

Nøkkelkundemarkedsføring
– Dessuten lager vi en Eliade-avis, som blir distribuert som et innstikk i Finansavisen og Dagens Næringsliv.
– Nytt i år er nøkkelkundemarkedsføring. Målgruppen har er nøkkelpersoner i blant annet næringseiendomsbransjen, kommuner, statlige etater og selskaper som Statens vegvesen, Statkraft og Statnett, i tillegg til arkitekter, lysplanleggere og rådgivende ingeniører. Utstillerne vil ha flere slike besøkende. Det skal vi prøve å gjøre noe med, avslutter Hjelmås.