I juni tiltrer Vibeke Lund Skeide som adm.direktør i Elko. (Foto: Schneider Electric)

Vibeke Lund Skeide er ansatt som adm.direktør i ELKO. Hun kommer fra stillingen som ASC Country Manager i Apple Norge. Hun har tidligere hatt ulike lederstillinger innenfor salgs- og markedsføring i Lilleborg, L’Oreal og Wilfa. Hun er utdannet fra BI med en Bachelor i Marketing.

Kilde: Schneider Electric

– Jeg ser frem til å starte i selskapet og å bli kjent med kunder, ansatte og produktene og løsningene som ELKO tilbyr. Min bakgrunn fra Apple gjør at jeg mener å kunne tilføre en del når det gjelder blant annet brukerdesign, digitalisering og smartteknologi, sier Vibeke Lund Skeide.

ELKO er landets ledende leverandør av elektromateriell, og et heleid datterselskap av energigiganten Schneider Electric. ELKO forventes nå å ta en tydeligere posisjon og vokse i forbrukermarkedet.

– Nordmenn bruker mye penger på hjemmet, og har penger å investere. Nye løsninger knyttet til energieffektivisering, sikkerhet og komfort blir nå tilgjengelig for mange, og vårt mål er at ELKO skal bli større. Jeg er overbevist om at Vibeke er lederen som sammen med et allerede godt team kan få det til, sier Dagfinn Ringås, adm. direktør i Schneider Electric og styreleder i ELKO. Skeide tiltrer 1. juni.