Energisektoren kommer til å gjøre mye av seg under årets Eliade-arrangement, mener prosjektdirektør Svein Hjelmås.

Antall utstillere på årets Eliade har passert 300. Nye kommer stadig til. Prosjektledelsen regner med at 320 er innen rekkevidde før dørene til arrangementet åpnes i anlegget til Norges Varemesse på Lillestrøm tirsdag 31.mai.

Det er hektiske dager for oss som håndterer store og små utfordringer knyttet til dette arrangementet, forteller prosjektdirektør Svein Hjelmås, – men innsatsen er preget av glede og engasjement. Vi arbeider med en Eliade med mye nytt og spennende.

Av de 306 utstillerne som hittil har meldt seg på er 50 prosent nye sammenlignet med 2014-utgaven av arrangementet. Om dette isoleres til utstillerne i E-hallen (energi) er andelen av nye på hele 80 prosent.

Vi har spesielt gode vibrasjoner i forhold til den friske satsingen på energi, fortsetter Hjelmås. – Vi ligger an til å snu en negativ trend som har preget dette arrangementet gjennom en god del år. Vi opplever at aktører i energisegmentet helhjertet slutter rekkene bak årets Eliade.

Denne gang er det fritt fram for mange å komme til elektronæringens massemønstring på Lillestrøm. I uken før åpningen blir det regelmessig reklamert for arrangementet på P4. Torsdag 19. mai blir et 50-siders Eliade-bilag distribuert med Dagens Næringsliv.