Som Vice President for Strategy og Business Developement i Schneider Electric er Elyette Roux sentralt plassert i organisasjonen. (Foto: Schneider Electric)

Elyette Roux er ansatt som Vice President for Strategy og Business Developement I Schneider Electric. Hun kommer fra stillingen som Vice President for industrisegmentet i selskapet hvor hun har hatt ansvaret for salg, marked og utviklingssentre. Hun har arbeidet i Schneider Electric siden 2007, først i Frankrike og så i Norge.

Kilde; Schneider Electric

Roux mener det er særlig viktig at selskapet blir mer synlig i det norske markedet.

– Kortsiktig er min prioritet å endre måten vi gjør salg og markedsføring på. Vi må bruke de digitale kanalene langt bedre enn vi gjør i dag slik at vi kan engasjere og begeistre våre samarbeidspartnere og ikke minst de som faktisk bruker produktene våre. Så må vi bli raskere på å få produktene fra tegnebrettet til markedet. Vi bruker store ressurser på innovasjon og utvikling, men tiden til markedet er for lang. Nå gleder jeg meg til å ta fatt på de nye oppgavene, sier Elyette Roux i Schneider Electric.