Fra venstre: Konsernsjef Marvin Jensen, OneCo – Prosjektleder Lennart Fransson Eltel – Leder Smart Grid Mika Itkonen Eltel – Kjell Arne Giske, Regionsdirektør OneCo.

OneCo Technologies AS har signert en stor kontrakt med Eltel om målerbytte i Bergen, Hordaland og Sogn og Fjordane. Målerbytte av ca 280.000 målere inngår som en del av leveransen Eltel har med Soria for område 1. OneCo Technologies har med dette kontrakt på 400.000 målere og OneCo totalt over 1,1mill målere i Norge.

Kilde: OneCo

«Vi er svært fornøyd med å bli valgt som installatør i vårt nærområde i dette prosjektet, og ser frem til å ta fatt på oppgaven. OneCo har fra tidligere god erfaring fra flere pågående AMS prosjekter. Dette prosjektet i SORIA område 1 passer oss derfor godt». sier Kjell Arne Giske Regiondirektør i Region Vest.

Med denne kontrakten øker OneCo Technologies sin ordrereserve til 450mill, og har full sysselsetting ut 2018. Selskapet er derfor på jakt etter dyktige og motiverte medarbeidere for å bli med på en spennende reise de kommende år.

SORIA område 1 består av følgende nettselskap:

BKK Nett AS

Stryn Energi AS

Sognekraft AS

SFE Nett AS

Kvam Kraftverk AS

Voss Energi AS