Lyse forlenger sitt engasjement som hovedsamarbeidspartner for fotballklubben Viking i ytterligere tre år. (Foto: Viking)

Viking Fotball og Lyse har inngått en ny hovedsamarbeidsavtale for årene 2017-2019. Målet er å skape enda flere gode opplevelser for hele regionen.

Kilde: Lyse

Lyse og Viking fortsetter med dette et omfattende og langsiktig fellesskap. Lyse har vært hovedsamarbeidspartner for Viking siden 1994. Samspillet skal i tiden framover ikke bare bidra til at Vikings A-lag er blant de fremste i Norge, det skal også gi enda mer glede, liv og røre for store og små i regionen.

– Lyse er en stolt sponsor av idrett, kultur og samfunn i regionen. For oss er det viktig å skape opplevelser og aktivitet for eierkommunene våre, og særlig blant barn og unge. Det gjenspeiles i denne avtalen. For eksempel vil vi til våren lansere Lyse Fotballspirer, et program som gjør at lag kan spille pausekamper på Viking stadion, klubber kan få besøk av Viking-spillere og trenere kan delta på faglige samlinger på Viking stadion – for å nevne noe, sier Grethe Høiland, som er konserndirektør for kommunikasjon og marked i Lyse.

Avtalen mellom Viking og Lyse inneholder et årlig kontantbeløp. Lyse skal også fortsette å levere energi, fiber og digitale tjenester til Viking. Og på kalde dager skal tribunen fortsatt varmes opp med gass.

– I Viking synes vi det er strålende å kunne fortsette samarbeidet med en partner som er solid og nyskapende, og som også når ut i alle kroker av regionen med tjenester og initiativer. Vi gleder oss til å se hva vi nå skal få til sammen av gode opplevelser for barn, unge, publikum og andre. Lyse har betydd mye for Viking i godt over 20 år, og vi er takknemlige for at det gode samarbeidet skal fortsette, sier Eirik W. Henningsen, daglig leder i Viking.