Det drar seg til mot et nytt Nordic Edge-arrangement i Stavanger. Her blir det både utstilling og konferanse med temaet smart teknologi. (Illustrasjonsfoto: Lyse) Det drar seg til mot et nytt Nordic Edge-arrangement i Stavanger. Her blir det både utstilling og konferanse med temaet smart teknologi. (Illustrasjonsfoto: Lyse) Det drar seg til mot et nytt Nordic Edge-arrangement i Stavanger. Her blir det både utstilling og konferanse med temaet smart teknologi. (Illustrasjonsfoto: Lyse) Det drar seg til mot et nytt Nordic Edge-arrangement i Stavanger. Her blir det både utstilling og konferanse med temaet smart teknologi. (Illustrasjonsfoto: Lyse) Det drar seg til mot et nytt Nordic Edge-arrangement i Stavanger. Her blir det både utstilling og konferanse med temaet smart teknologi. (Illustrasjonsfoto: Lyse)

Årets utgave av Nordic Edge Expo byr på alt fra internasjonale teknologigiganter til nordiske startups. I tillegg kan konferansen friste med en stor utstilling for smart teknologi.

Kilde: Lyse

Nordic Edge Expo består av en konferanse og en utstilling med smart teknologi som hovedtema. Lyse er en av hovedsamarbeidspartnerne bak arrangementet. Over to dager samles politikere, teknologer, entreprenører, kapitalister, offentlige ansatte, journalister, professorer, studenter og andre som er interesserte i gode løsninger for framtiden. Bredden i publikum gjenspeiles også i programmet, som spenner fra det danske energieventyret i Samsøe til foredragsholdere fra Microsoft, Cisco og IBM.

– Det er kjekt å kunne offentligjøre et program med så stor variasjon. Kombinert med en stor utstillingsdel, så ligger alt til rette for to fantastiske dager i oktober, sier Herbjørn Tjeltveit, daglig leder i Nordic Edge.   

På scenen finnes også folk fra nordiske og internasjonale oppstartsselskaper og innovasjonsmiljøer, i tillegg til ledende smartbyer som London, Austin, Wien og Gøteborg. 

Nordic Edge Expo 2016 finner sted 6. og 7. oktober i Stavanger Forum. I 2015 samlet konferansen over 500 deltakere fra 14 land. I år blir arrangementet utvidet med en stor utstilling. Målet er å samle over 5000 deltakere i løpet av Nordic Edge Expo 2016.