Med strandnellik vaiende i junivinden ønsker vi våre lesere en riktig god sommer. (Foto: Tore Halvorsen)

Fra i dag av går denne nettavisen på sparebluss, og det er stopp på de ukentlige nyhetsbrevene til begynnelsen av august. Livet er i slumrende feriemodus, og det bærer strømmen av nyheter fra energibransjen preg av.

Helt stopp blir det imidlertid ikke. Små og store nyheter fra bransjen vil løpende bli rapportert i denne nettavisen. Vi skal gjøre vårt for å holde våre lesere oppdatert, slik at det blir lettere å plukke opp tråden når ferien ebber ut

Det er nå flere måneder siden vi kom «på lufta» med dette digitale avisprosjektet. Vi strekker oss etter å bli et sted for aktuell og frisk nyhetsformidling fra en bransje hvor det er stor og mangfoldig aktivitet. Så langt er vi kommet et lite stykke på vei. Vi kan love at det er mer i vente!

Uansett om du farter på kryss og tvers i landets geografi, eller svever på blanke vinger mot spennende feriemål i utlandet, er vi tilgjengelig på alle relevante digitale plattformer. Vi er der du til enhver tid er med ferske nyheter fra en bransje i pulserende utvikling

Vi ønsker våre lesere en riktig god sommer og mange spennende ferieopplevelser.